Prognožu saskaņotības meklējumi

Speciāli avīzei “Zintnieks”

“Zintnieka” Nr 3. , 6. publicētie raksti ”Prognoze tuvākiem 10 gadiem” un “Prognozes. Pārbaude un attīstība” (Nr.6.) ir radījuši pietiekami lielu lasītāju interesi un dažādas interpretācijas. Tas veicinās katra sagatavošanos un iespējamo negatīvo situāciju mīkstināšanu nākotnē. Interesanti, ka t.s. “centrāliem” laikrakstiem nosūtītie A.Gobas un Dr.sc.ing. A.Špata raksti nav publicēti, bet tie ir “prihvatizēti” pat neatrakstot autoriem. Līdzīgi klusē arī informācijas dienesti, redakcijas TV un Latvijas radio. Kāpēc tas ir tā, cerams, sapratīsiet, izlasot šo rakstu.

Esmu dzirdējis nostāstus, ka šo Pasaules gaidāmo krīzi esot paredzējis arī pirmskara leģendārais pareģis Finkss. Pārlasot Finka materiālu publicējumus, šādus faktus neatradu. Dzirdēti dažu pareģu prognoze, ka pēc gaidāmās krīzes Latvijā izdzīvošot tikai 2 bankas. Pārbaudē ar Informatīvās Sistēmas palīdzību tika iegūta sekojoša informācija: “Jā , pašlaik esošā situācijā tikai 2 bankas Latvijā var izdzīvot ( tām nebūt nav jābūt vietējām bankām). Precizējot situāciju, izrādās, ka banku bankrota CĒLOŅI vēl ir darbībā, tāpēc, ja banku speciālisti laicīgi sāks gatavoties Pasaules krīzei un sekojošai krīzei Latvijā, vēl 5 bankas varētu izdzīvot” .

Atgādinu, ka 1998.g. ekonomiskā krīzē Krievijā ļoti lielus zaudējumus cieta daudzas Latvijas bankas un Latvija kā valsts (vairāki simti miljoni latu) , turpretī “Parekss” banka laicīgi bija šai krīzei gatavojusies, strādājot dienu un nakti, tādejādi “Parekss” Krievijā neko nezaudēja. Attiecīgi Latvijas noguldītāji cieta mazāk. Šis piemērs rāda prognožu izmantošanas nozīmīgumu, bet interesenti zina, ka Pasaulē ievērojamais finansists Dž. Soross izmanto 4 informācijas speciālistus.

Esmu atradis ļoti interesantu publikāciju avīzē “NGN” („Na graņi ņevozmožnogo”- krievu val.), 1998.gada jūlijā, kurā intervēta Bulgārijas gaišreģe Villi Getova. Šajā intervijā vairāki viņas pareģojumi faktiski sakrīt ar mūsu darbu, tāpēc šeit pārtulkošu galvenās V.Getovas tēzes:

1. Gadu tūkstoša robeža būs samērā mierīga. Daudzām valstīm traģiski būs 3 gadi – no 2002.g. līdz 2004. gadam. Planēta pieredzēs daudzas stihiskas nelaimes, kuras sāksies ASV, bet pēc tam tās pārņems daudzas Rietumeiropas valstis. Nopietni cietīs daudzas pilsētas.

2. Krievija cietīs maz, izņemot reti apdzīvotos ziemeļos. Visa Bulgārija ir ārpus klimata katastrofām, jo Bulgārija atrodas zem īpatnēja “aizsardzības lietussarga”, jo sargātājspēkiem interesē TAS, kas atrodas zem Bulgārijas teritorijas, nevis bulgāri kā tauta.

3. Bulgārijas un daudzu bijušo sociālisma satelītvalstu nākotne daudzējādā mērā ir atkarīga no tā kā šo krīzi pārdzīvos Krievija.

4. Pēc šīs “Apokalipsei” līdzīgas Pasaules krīzes sāksies psihotropo līdzekļu pielietošana – karš par tautu pakļaušanu, kurā lielākas izredzes izturēt ir tautām , kuru rīcībā ir vairāk specifisko resursu, precīzāk – ekstrasensu , kuri spēj kontrolēt savus informatīvos kanālus, nepieļaut to kropļošanu pretiniekiem.

5. Rietumvalstu un Krievijas attiecībās krīzes ir iespējamas, bet tās nenovedīs pie jaunas konfrontācijas.

Šie un citi Villijas Getovas pareģojumi jau redzami piepildās un faktiski pilnīgi sakrīt ar Latvijā izstrādātām prognozēm (jau 1993.gadā) un ar atkārtoti izstrādāto prognozi 2000. gada beigās ( sk.” Zintnieks”,Nr.3.,6., “Ziemeļlatvija”).

Par savu prognožu saņemšanas “mehānismu” Getova stāsta, ka tas notiek pa “informācijas kanālu”, kura otrā “galā” nav nedz NLO, nedz polstergeists, nedz citplanētieši, ne balsis, nekā cita – tikai informācija ( Informācijai kā apzīmējums der – gaisma, tātad, Gaismas vēstījums- A.Špata piezīme). Viņai ir atļauta pieeja šai informācijas plūsmai (sk.līdzību ar A.Špata rakstu sēriju “Dievišķās A PRIORI zināšanas”, “Zintnieks”, 1999.g.,rakstu- “2003.gads, TĒVS”, “Zintnieks”,1998.g.,Nr.13.).

Sagaidot iespējamo Pasaules krīzi ,V.Getova konstatē: “Cilvēki visur mainās, pie kam uz sliktāko pusi. Tuvākos gados šī tendence parādīsies īpaši skaidri – melnākās cilvēka īpašības ņems virsroku. Tā ir neapzināta cilvēka dabas reakcija uz Apokalipses tuvošanos. To var salīdzināt ar dzīvnieku uzvedību pirms zemestrīces – sākas instinktīvas, paniskas kustības, kuras rezultātā daudzus sabradā.”

Šķiet, ka nopietna vērība mums ir jāpievērš V.Getovas prognozētai psihotropo līdzekļu un paņēmienu pielietošanas iespējai. Pašlaik Latvijā jau ir daudzas grupas, kurās cilvēki sevi pilnveido, studējot līdz šim nezināmu teoriju par Pasaules uzbūvi – faktiski aizliegtu informāciju no tautas saprāta kontrolētājiem, izglītības vadītājiem. Faktiski tā jau ir tautas gatavošanās Pasaules krīzei un arī pēc krīzes periodam – jaunai Pasaules pārdalīšanai. Pilnīgi nenovērtējams ir daudzo entuziastu darbs lai atrastu tos slepenos Zemes enerģijas avotus, kuru spēku tautas gribasspēka stiprināšanā lielākā daļa pat neapzinās.

Enerģētisko vietu apzināšana , šo – seno svēto vietu apmeklējumi, ugunskuru kurināšana, rituāli, un vienkārša pasēdēšana radīs zemapziņā nepieciešamo informācijas plūsmu, kura būs viens no līdz šim nezināmiem spēkiem Pasaules attīstībā (intuīcija). Intuīcija kā informatīvais spēks, mīlestība kā attīstību veicinošais, nodrošinošais spēks kopumā paveiks to, ka nākošā paaudze Latvijā būs pilnīgi citāda un tā nodrošinās Pasaules un Latvijas pastāvēšanu un attīstību, noliedzot daudzas pašreizējās it kā (“viņu”) vērtības, patiesībā – visai maz zinošu cilvēku maldus.

Tiešām, apbrīnojama ir dažādās valstīs zinošo, informēto cilvēku saņemto brīdinājumu faktiskā saskaņa (no Baltiem Spēkiem, Gaismas Spēkiem). Taču ārkārtīgi atšķirīga ir spēja un vēlme sagatavoties gaidāmiem pārbaudījumiem ģimenēs, uzņēmumos, valstīs un tas ir jau redzams nosacījums tam, ka izdzīvos gudrākās, tālredzīgākās tautas, valstis. Daudzas sistēmas jau tagad , redzams, Latvijā ir nekur nederīgas, tāpēc tām būs jāiznīkst, jābankrotē ( izglītība, informēšana, sakari, tirdzniecība, utt.) vai jāpārveidojas atbilstoši attīstības prasībām. Tālredzīgākie būs gatavi nepieciešamām pārmaiņām uz Zemes, jo par to ir daudz rakstīts un diskutēts Pasaules presē, tāpēc tikai dezinformētiem būs krīze un smagi pārdzīvojumi.

16.04.2001 Andris-Ansis Špats, Dr.sc.ing.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.